Cuma, Nisan 20, 2012

Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar

merhaba,
*
uzun bir aradan sonra buralarda olabilmek ne güzel. vizelerimin bugün itibari ile bitmesiyle birlikte sonunda gecelerim daha laçka, gündüzlerim daha zinde olabilecek. güzel yani.
*
yapacak da ne çok şey birikmiş kardeşim. bu gece eve girince farkettim. yaklaşık bi 2-3 hafta önce bitirme tezimi aldım. henüz kendisiyle ilgili bi adım atmadım. en kısa sürede bir şeyler yapmaya başlamam gerek. zira erteledikçe "lisans tezini son gece yazan insan" olmam uzak bir ihtimal değil. idefix'de malumunuz büyük indirim var şu sıralar. güzel bir liste yapmaya çalışıyorum. ancak elimdeki para ile almak istediğim kitap sayısı arasında ters orantı olduğu için karar vermem zor oluyor biraz. birkaç gün daha üzerinde çalışmam gerekecek sanırım. kpds içinse umudumu yitirmiş değilim. çalışabilirim. son haftalarda kursa gitmeyi sürekli ertelesem de hala yapabilirim. çalışabilirim. oooğmm. (bilinçaltıma güzel güzel işlesin bu fikir). yaklaşık bi 10 gün önce üds açıklandı bu arada. beklediğim puanın yaklaşık bi 15 puan üstünde almam da güzel oldu. ha, bu söylediğime bakıp 90-100 aldığım sanılmasın. 65 almışım. ama gayet sevindim yani. bir kaç gün önce ekşi'de üds sonuçları hakkında yazılan entrileri okudum. allahım, o da ne? herkes 90, herkes 95. 80 alan kendi kendine triplere giriyor, üzülüyor felan, "bu sınavı da yapamayan..." geyiği dönüyor sürekli. bu sınavın türkiye ortalaması 35 la. daha neyin kafasını yaşıyorsunuz? ya ben gerizekalıyım ya da sözlükdaşlarımın hepsi doğma büyüme yunaytıd kingdım. daha da bir şey demiyorum. -farkettiysen sinirlendim-
*
neyse, hasılı yapmam gerekenlere nerden başlasam bilemediğim için bu akşam sadece mal mal tavana bakıyorum. özlemişim tavanımı. geçenlerde okula kişisel gelişimcilerden biri geldi. zoraki katıldım ben de verdiği seminere. kadının dediğine göre insan mutsuz olunca yere bakarmış. çok saçma değil mi? ben mutsuz olunca tavana bakarım mesela. ya da ne bileyim çok yorgun olduğum zaman ya da hiçbir şey yapmak istediğim zaman yatağıma sırtüstü uzanır tavanı seyredirim. dinlendirir beni. yanlış tespit yani. oldum olası inanmadığım kişisel gelişim şeylerine bu tespitten sonra sittin sene inanmam sanırım. üzgünüm.
*
şimdi sütümü içip, dişlerimi fırçalayıp tavanımı seyretmeye devam etmeliyim.
görüşmek üzere.
*

5 yorum:

  1. Bir de şöyle derler. Eğer geçmişi düşünüyorsan aşağı, geleceği düşünüyorsan yukarı bakarmış göz bebeklerin. Denedim, bence tutuyor =)
    ne zaman duysam bu kitabın adını, melodik gelir. yükseltin tavan kirişini ustalar, güvey geliyoor demek isterim. hüzünlü bir öyküdür oysa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu yaklaşım da doğru olabilir cidden. daha önce aklıma gelmemişti. ben geleceği düşünmekten ölücem heralde :D

      Sil
  2. І nеed to to thank you for this very good read!
    ! I сertainly enjοуеd every bit of it.
    I've got you bookmarked to check out new things you post…

    Also visit my web-site ... seopressor version5
    My web site: SEOPressor

    YanıtlaSil
  3. magnificent iѕsues altogether, you simply reсeіved a nеw readеr.
    What may yοu recommend in regards to your post that you
    maԁe a feω dаyѕ ago? Any сertain?


    Feel free tο ѕurf to my wеb sitе: SEOPressor V5 review

    YanıtlaSil
  4. Yеs! Finallу something about SΕOPressor гeviеw.


    Here iѕ mу homeρаge :: Latest SEOPressor

    YanıtlaSil

naber?