Çarşamba, Mayıs 04, 2011

e-kitap


şu e-kitap olayı bence yaygınlaşmalı artık. ben kitaba dokunmadan okuyamam, onun havası başka, sayfalara dokunacaksın, hissedeceksincilerden değilim maalesef. zira şu e-kitap olayı bence muazzam bir şey.
özellikle çok kitap okuyanlar için bir çok avantajı var. bir kere yer sorunu yok. düşünsenize, ortalama insan ömrü 65 yıl. hadi bunun 7 yılında okuma bilmiyoruz. kaldı 58 yıl. 58 yılda insan kaç kitap okur.tey tey. o kitaplar nasıl alınır, nerelerde saklanır. ha şimdi, bi yerlere bağışla madem o kadar rahatsızsın demeyin sakın. çünkü kitaplarını kimselere ödünç dahi veremeyenlerdenim ben. o bakımdan e-kitap olayı muazzam kullanışlı.
ayrıca fiyat konusunda da oldukça makul. bugün ortalama bir kitap 15 lira. e-kitaplar ise 5 lira civarında. hayat ne güzel!
hal böyleyken, yani bunca güzel yanı varken bu teknolojinin var olan e-kitaplara bakın bi. büyük bir kısmı afedersiniz çok skimsonik şeyler. hani bir reeder alsam okuyacak doğru düzgün kitap yok. böyle de içler acısı bir durum var ortada. ayrıca okuyucuların fiyatları da gereksiz derecede pahalı, söylemeden geçmiyeyim.
hasılı, bir an önce bu e-kitap olayı yaygınlaşıp, insanların gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir hale bürünsün. derhal!

2 yorum:

  1. 5 lira bile değil bedava ama bence çok sikko bişey.Zaten akşama kadar embesil gibi bilgisayara bakıyoruz bari kitap okurken teknolojiden uzak kalalım. Kitapları koycak yer illa bulunur.

    YanıtlaSil

naber?