Cuma, Mayıs 20, 2011

ördekler 1 yaşında


ben farkında olmadan blogumun 1. yaşgünü gelmiş geçmiş. tey tey!
ilk postu girdiğim gün, "kim okuyacak ki şimdi bunu?", ne yazacağım ki?" gibi endişelerim vardı. ki görüldüğü gibi endişelerimde haklıymışım. oh shit! gördüğümüz gibi 365 gün, 12 ay, 4 mevsim geçti ama benim izleyici sayım 20'yi geçemedi.. tabi bu sorunun temel nedeni benim iki post arası çeyrek asır boşluk bırakmam da olabilir ya neyse. olsun canım izleyicilerim. siz bana yetersiniz. sizi seviyorum.
ve gelelim sürprize. ördekler, 1. yaşgünü sebebiyle size hediye veriyor benim sevimli izleyicilerim. en güzel hediye nedir? tabi ki kitaptır. size sunacağım seçenekler içinden birini seçip sahip olabilirsiniz hediyenize. tabi bunun için bu postun altına yorum yapacaksınız, ben de kura çekeceğim. zaten sayımız bir elin parmaklarını ancak geçtiğinden bana çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin.
hııııı, belirtmeden geçmeyeyim izleyici kitlem içinde olan kankeytolarım siz hediyeden faydalanamazsınız. çünkü siz bana hediye alacaksınız. evet.

9 yorum:

  1. bak ilk yorumu ben yapıyorum. Neden biz faydalanamıyoruz ki? banane tek yorum yapan ben olursam alırım kitabımı. Hemde o eşşek kadar otostopçunun galaksi rehberini istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. vefalı T., senden başka bu blogu okuyan yok zaten :D

    YanıtlaSil
  3. ona göre değerimi bil.
    otostopçunun gaaksi rehberi. (kalpler kalpler) :D

    YanıtlaSil
  4. lütfen, hediyenin ne olacağını ben seçiyorum. zaten bu gidişle sana kalacak :D yalnııııız, sen bana ne alıyosun ki?

    YanıtlaSil
  5. ben sana neden birşey alıyorum ki?

    YanıtlaSil
  6. doğum günü blogunun sahibi benim çünkü.

    YanıtlaSil
  7. taaam ayarlicam sana bi hediye annem.

    YanıtlaSil
  8. peki benim kitabım hangisi :(

    hala gelmedi de.

    YanıtlaSil

naber?