Pazar, Mayıs 15, 2011

sayın günlük

sıkıcı bir eurovision akşamı.
bir tek bana mı böyle oluyor yoksa herkes için mi böyle bilmiyorum ama türkiye olmayınca işin içinde o kadar da heyecanlanmıyorum. tabi normalde de çok büyük bir heyecan yaşamıyorum sırf yarışma var diye ama en azından izlerken keyif alıyorum. lakin bu yıl bir soğuk, bir isteksiz, bir bıkkın, bir laçka izliyorum. milliyetçi ruhum sadece eurovision'da şahlanıyor sanırım. yazık bana.
saçlarımı kestirmeye uzun zaman önce karar vermiştim ama bir türlü kuaföre zaman ayırıp gidememiştim. bugün şeytanın bacağını kırdım. gittim. adam nasıl bir şeyler istediğimi sordu haliyle. ben de kısa olacak, şöyle olacak, böyle olacak tarif ettim. neyse aldı makası eline adam. tam başlayacak. nasıl cesaret ediyorsun, çok kesmesek mi, bak ne güzel uzun vs. cümleler kurmaya başladı. hayır, zaten uzun saçtan vazgeçemeyen biri olarak zar zor karar vermişim, cayıp kalkacağım koltuktan o olacak. neyse, adama da anlattım bu durumu. hala diyor ki ben biraz keseyim, istersen sonra daha da kısaltırız. hasılı kelam korka korka kesti saçlarımı. şimdi kısacık kaldım. ama beğendim son durumu, mutluyum.
eurovision'da oylama başladı. bakalım ne olacak?
yarın pazar ayrıca. yani artık bugün pazar. sıkıcı pazar. kötü pazar. yine mi pazar? yine mi pazar? pazar seven insanları sevmediğimi daha önce de söylemiştim değil mi?
gittim.
ayrıca ilk 12 puan goes to azerbeycan. ay balalarım benim.

2 yorum:

  1. slm son durumu verıyorum azerbeycan kazandı:)benım saçlarımda uzun kısacık düşünüyorum ama cesaret edemedım sen ne dersin?baya kısacık düşünüyorum ama fazlamı olur diue korkuyorum senın saclardamı çok kısamı alıştınmı?

    YanıtlaSil
  2. selam,
    esasen ben pek yakıştırmıyorum kendime kısa saç ama bu kez beğendim. çok kısa da sayılmaz zaten. şu meşhur önü uzun arkası kısa modelden oldu. daha da kısasını ben kaldıramam zaten. o yüzden iyi düşün tabi.kısa saç da uzun saç da aynı bakımı istiyor. onu da düşünmek gerek.

    ayrıca kendimi bir an moda bloggerı gibi hissettim ya :D

    YanıtlaSil

naber?