Çarşamba, Aralık 21, 2011

terkedildim.

merhaba,
*
bi bilogır için izleyici sayısının azalması kadar kötü bir şey yok sanırım. öyle bir şey ki insan kendini terkedilmiş hissediyor. ve hep terkedilecekmiş gibi. resmen içerliyorum durumu. hani kimileri diyor ya "banane ya kimse okumasın isterse" felan. külliyen yalan! öyle diyenlere "git o zaman günlüğüne yaz. ne diye kendini sanal dünyada gözler önüne seriyorsun?" diyorum. mal mal bakıyorlar yüzüme. buraya bir şeyler yazıyorsak paylaşmak için. birileri bizi anlasın, dinlesin diye.
*
yani demem o ki üzülüyorum birileri beni okumaktan vazgeçince. diyorum acaba saçmaladım mı yoksa gereksiz bir şeyler mi yazdım ya da çok sık yazmadığım için mi? böyle oturup düşünüyorum. kendimi kötü hissediyorum. biraz önce de söylediğim gibi "terkedilmiş".
*
başka bir şeyler yazacaktım ama canım sıkıldı. gidip biraz daha kederlenmeliyim.
hoşçakalın.
beni bırakmayın.
**

2 yorum:

  1. canım ya, iyiki beni uyardın. yeni blogları eklemek için sildiğim bloglara sende eklenmişin. o kadar çok takip ettiğim var ki. isimlere bakarak karar verirken seni de silmişim. inan beğenmediğimden değil, yanlış hatırlamamın kurbanı oldun. neyseki sayende farkettim..

    YanıtlaSil
  2. mutlu ettin beni buket :)

    YanıtlaSil

naber?